Szent Benedek Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium Szegedi Tagintézménye
Szent Benedek Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium Szegedi Tagintézménye
Szent Benedek Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium Szegedi Tagintézménye

Hírdetés


PótfelvételiDíjbefizetés


Kedves Tanulóink!
 
Ezúton kérünk mindenkit, hogy a tandíj, a térítési díj, és a vizsgadíj befizetéséről szóló nyugtát a szakmai és érettségi vizsga végéig gondosan őrizzék meg!
 

                                                                                                  Iskolavezetés

 2014. érettségi


Zajlanak az érettségi vizsgák a Szegedi Tagintézményben .

 

A galéria megtekinthető itt.


Szakma Kiváló Tanulója Verseny


A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2014-ben hetedik alkalommal rendezte meg a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt (SZKTV), valamint az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyt (OSZTV). Ezek országos döntőjére a VII. Szakma Sztár Fesztiválon 2014. április 14-16. között Budapesten, a Hungexpo Vásárközpont G és F pavilonjában került sor, melynek díjkiosztó, záró ünnepélyén Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is részt vett.
A versenyek célkitűzése a gyakorlatigényes, „fizikai” szakmák – beleértve a ráépülő, magasabban kvalifikált szakmákat is – társadalmi presztízsének és vonzerejének növelése, azok népszerűsítése volt.

A versenyek és a fesztivál szlogenje: „A jó szakma felér egy diplomával!”

Az országos szakmai versenyeket a Nemzetgazdasági Minisztérium által a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gondozásába átadott 38 szakképesítésben hirdették meg, a nappali tagozaton végzős szakiskolai és szakközépiskolai tanulók számára.
A döntőben a Szegedi Tagintézmény 3 tanulója kiváló eredményt ért el, mivel Élelmiszer- és vegyiáru eladó szakmában elhozták az arany, az ezüst és a bronz érmet is, így mindhárman a dobogóra állhattak. Akikre büszkék vagyunk:
1. helyezett : Benák Andrea
2. helyezett : Kovács Violetta
3. helyezett : Szabó Szandra

Felkészítő tanáruk: Makráné Huszta Julianna

Gratulálunk!